Carrière

Carrière

De Kaak Group is het antwoord van vandaag op de complete markt voor brood en andere bak producten. Hoog gekwalificeerde experts die gezamenlijk werken aan development en optimaliseren van technische en technologische variaties voor ieder bak product.Vijf redenen om voor Kaak te kiezen

Start video

Interne doorgroeimogelijkheden

Kaak is een internationale organisatie die alle bedrijfsprocessen intern beheerst, van ontwikkeling tot engineering tot productie. Hierdoor hebben onze medewerkers intern veel mogelijkheden om door te groeien. Belangrijke eigenschappen die we in onze medewerkers herkennen zijn loyaliteit, eigenaarschap, samenwerken en daadkracht. En vooral: medewerkers die blij worden van techniek.

Zorg en aandacht voor medewerkers

Als werkgever streven we naar een langdurige relatie met onze medewerkers en vinden we het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich in een veilige werkplek met aandacht voor de gezondheid, bijvoorbeeld door het aanbieden van zit-stabureau’s, gezonde lunches in ons bedrijfsrestaurant en korting op de sportschool.

Multidisciplinaire teams

Om de doorlooptijden te verkorten en onze kwaliteit te blijven vergroten, werken onze medewerkers samen in multifunctionele teams vanuit de QRM-gedachte (Quick Response Manufacturing). Hierbij krijgen ze de ruimte om zich te ontwikkelen en initiatieven te nemen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers ontvangen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met vele extra’s. Denk bijvoorbeeld aan allerlei verstrekkingen het jaar door, goede verblijfsfaciliteiten en regelingen op montage.

Opleidingstrajecten

Kaak biedt verschillende BBL-opleidingstrajecten, waarbij we actief samenwerken met regionale partners. Vraag onze afdeling HR naar de mogelijkheden.

Top-vacatures

Elektromonteur

Als Elektromonteur ben je werkzaam in een mechatronisch team waarbij je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de opbouw van de onderdelen tot één machine, zoals een rijskast, spiraaltoren of transportband. Je werkzaamheden bestaan uit het bekabelen van de diverse machines en het aansluiten van elektrocomponenten. Tevens houd je je bezig met opbouwen van de schakelkasten en de inbedrijfstelling op locatie bij de klant.

Geplaatst: 31-05-2018

mbo (niveau 4)

Stagiair Werktuigbouwkunde / Mechatronica

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht bij een innovatieve machinebouwer die wereldwijd actief is? En wil je met jouw werktuigbouwkundige kennis een bijdrage leveren aan uitdagende opdracht en Kaak verder brengen op het gebied van 3D modeling, mechanisch ontwerpen of regeltechniek? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 07-06-2017

HBO

Bekijk alle vacatures

Wil je direct contact?

Bel, mail of connect dan met Laurien Harmsen!