Stage

Innovatie die loont

Om te kunnen innoveren is een continue frisse blik nodig. Daarvoor maakt Kaak graag gebruik van studenten. Aangezien Kaak het hele bedrijfsproces in huis heeft – van ontwikkeling tot productie – hebben we stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar op alle niveaus (MBO, HBO en WO) en alle richtingen (o.a. Mechatronica, Technische Bedrijfskunde, Commerciële Economie en ICT). Vraag onze afdeling HR naar de mogelijkheden.

Start video

Actuele stages

Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je met jouw kennis kan bijdragen om de marketing voor K3D naar een hoger level te brengen? Wil jij stage lopen in een betrokken en innovatief team en wil jij onze organisatie verder brengen met jouw vernieuwende ideeën op het gebied van marketing? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 19-02-2019

HBO

Stagiair HRM

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij je met jouw kennis kan bijdragen aan de dagelijkse HR-werkzaamheden in een technisch familiebedrijf? Wil jij stage lopen in een betrokken en innovatief team en wil jij onze organisatie verder brengen met jouw vernieuwende ideeën op het gebied van HRM? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 15-01-2019

HBO

Stagiair Elektrotechniek / Mechatronica

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht bij een innovatieve machinebouwer die wereldwijd actief is? En wil je met jouw elektrotechnische kennis een bijdrage leveren aan uitdagende opdracht en Kaak verder brengen op het gebied van industriële automatisering? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 07-06-2017

HBO

Stagiair Werktuigbouwkunde / Mechatronica

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht bij een innovatieve machinebouwer die wereldwijd actief is? En wil je met jouw werktuigbouwkundige kennis een bijdrage leveren aan uitdagende opdracht en Kaak verder brengen op het gebied van 3D modeling, mechanisch ontwerpen of regeltechniek? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 07-06-2017

HBO

Neem contact met ons op!

Wat biedt Kaak?

  • De mogelijkheid tot een brede oriëntatie op het toekomstige werkveld;
  • Elke periode zijn meerdere stage- en afstudeeropdrachten beschikbaar;
  • Een stage- en reiskostenvergoeding;
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer;
  • Een prettige en informele werksfeer;
  • Een stage in een toonaangevend bedrijf met een internationaal karakter.
Open sollicitatie

Wil je direct contact?

Bel, mail of connect dan met Renate Knipscheer!

Bekijk de stage van Mathijs

Mathijs is 4e jaars HBO werktuigbouwkunde student aan het Saxion en is bij Kaak afgestudeerd.