Engineering

Maak van jouw talent onze toekomst!

Onze engineers houden zich bezig met het ontwerpen en berekenen van constructies en cyclustijden en het schrijven van besturingsprogramma’s voor onze machines voor nieuwbouwinstallaties. Hierbij werken mechanische, elektrische en mechatronische engineers samen in één team aan een productgroep. Op deze manier leer je van elkaars vakgebieden, ontstaat crosstraining en behoud je kennis van het type product. Zo waarborgen we de kwaliteit en ontwikkeling van een machine. Bij Kaak wordt de productie volledig in eigen huis gedaan en zie je dus direct het resultaat van jouw werk. Je kunt op ieder moment de fabriek inlopen om de machines in opbouw te zien en te overleggen met collega’s over eventuele verbeteringen in volgende projecten.

Start video

Onze uitdaging:

Binnen de afdeling engineering is het van belang dat de machines in één keer goed en volledig ontworpen worden, zodat deze efficiënt en effectief geproduceerd kunnen worden in onze fabriek. Daarmee worden de doorlooptijden verkort in het kader van QRM (Quick Respons Manufacturing). Onze elektro engineers zorgen dat de softwareprogramma’s voor de besturing van de machines goed zijn voorbereid voor de inbedrijfstelling zodat de klant op tijd kan starten met de productie. Door het toepassen van nieuwe productiemethodes, zoals de inzet van de 3D-metaalprinter, worden de mogelijkheden van het construeren steeds verder opgezocht. Continue doorontwikkeling is hierbij essentieel, zowel procesmatig als qua techniek.

Jouw kwaliteiten:

  • Kwaliteitsbewust
  • Innovatief
  • Teamplayer
Open sollicitatie

Openstaande vacatures binnen Engineering

Inbedrijfsteller

In deze functie ben je voornamelijk bezig met het inbedrijfstellen van softwarebesturingen op locatie van klanten in binnen- en buitenland. Tevens test je de besturingsconcepten en bereid je de HMI en PLC-programma’s voor. Daarnaast verleent je ondersteuning bij het programmeren van de software. Je werkt daarbij met de programma’s Tia Portal, Studio 5000 Logistics design en SEW Movitools.

Geplaatst: 01-08-2018

HBO

Stagiair Werktuigbouwkunde / Mechatronica

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht bij een innovatieve machinebouwer die wereldwijd actief is? En wil je met jouw werktuigbouwkundige kennis een bijdrage leveren aan uitdagende opdracht en Kaak verder brengen op het gebied van 3D modeling, mechanisch ontwerpen of regeltechniek? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 07-06-2017

HBO

Stagiair Elektrotechniek / Mechatronica

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht bij een innovatieve machinebouwer die wereldwijd actief is? En wil je met jouw elektrotechnische kennis een bijdrage leveren aan uitdagende opdracht en Kaak verder brengen op het gebied van industriële automatisering? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 07-06-2017

HBO