Ondersteunend

Maak van jouw talent onze toekomst!

Een groot deel van het personeelsbestand van Kaak bestaat uit technische experts. Om alle processen binnen Kaak op elkaar aan te laten sluiten, hebben we ook specialisten uit andere vakgebieden in huis. Zo is onze afdeling inkoop verantwoordelijk voor tijdige bestelling van inkoopdelen en het maken van goede inkoopafspraken. Het magazijn zorgt er vervolgens voor dat de onderdelen op tijd worden uitgeleverd aan productie, zodat het interne voortbrengingsproces soepel kan verlopen waarna de machines met de benodigde exportdocumenten worden getransporteerd naar de klant.

Start video

Ondersteunend

Voor een ongestoord werkproces is het onder andere van belang dat het ERP- en het CAD-systeem feilloos werken evenals de computers. Om dit te realiseren is dagelijks een groep van applicatiebeheerders en programmeurs aan het werk. Onze professionals van de afdeling Finance houden zich onder meer bezig met projectcontrolling om de kosten te bewaken, salarisadministratie en facturatie.

Essentieel in de communicatie met de markt is dat we vindbaar zijn voor de (toekomstige) klant. Collega’s van de afdeling marketing ondersteunen de verkopers hierbij door bijvoorbeeld beurzen te organiseren en de website actueel te houden. Vanzelfsprekend zijn onze doelstellingen alleen te realiseren met de juiste mensen op de juiste plek. De afdeling HR is verantwoordelijk voor de instroom van kwalitatief geschikte kandidaten en doorstroom van medewerkers in persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Dit begint bijvoorbeeld met het aanbieden van stage- en afstudeeropdrachten.

Onze uitdaging

De uitdaging voor de ondersteunende afdelingen is om het directe proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit realiseren we door continue aandacht voor verbeteringen en het verkorten van doorlooptijden.

Jouw kwaliteiten:

  • Flexibel
  • Integer
  • Organisatiebewust
Open sollicitatie

Openstaande vacatures binnen Ondersteunend

Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je met jouw kennis kan bijdragen om de marketing voor K3D naar een hoger level te brengen? Wil jij stage lopen in een betrokken en innovatief team en wil jij onze organisatie verder brengen met jouw vernieuwende ideeën op het gebied van marketing? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 19-02-2019

HBO

Stagiair HRM

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij je met jouw kennis kan bijdragen aan de dagelijkse HR-werkzaamheden in een technisch familiebedrijf? Wil jij stage lopen in een betrokken en innovatief team en wil jij onze organisatie verder brengen met jouw vernieuwende ideeën op het gebied van HRM? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 15-01-2019

HBO

Stagiair HBO-ICT

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht waarbij je met jouw kennis kan bijdragen aan nieuwe initiatieven in een technisch bedrijf? Wil jij stage lopen in een jong en innovatief team en wil jij onze organisatie verder brengen met jouw vernieuwende ideeën op het gebied van ICT? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Geplaatst: 24-10-2017

HBO