Service & Projectmanagement

Maak van jouw talent onze toekomst!

Kaak biedt de klant een totaaloplossing bij de aankoop van een productielijn. Dat wil zeggen dat wij zorgen voor de integratie en coördinatie van alle activiteiten die bij het project komen kijken. Zowel intern als extern is ons projectmanagement bezig om het project in goede banen te leiden. De montage en inbedrijfstelling kan afhankelijk van de grootte van het project meerdere maanden in beslag nemen. Hierbij wordt het volledige projectmanagement door Kaak in eigen beheer uitgevoerd.

Ook na oplevering kan de klant rekenen op onze service. Zo heeft Kaak een eigen storingsdienst die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van storingsdiensten (24/7), het assisteren bij inbedrijfnames en het verrichten van inspecties voor elektrotechnische revisies. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn worden regelmatig geïnspecteerd en eventueel gereviseerd of vervangen, waardoor het productieproces van de klant ongestoord kan doorgaan.

Start video

Onze uitdaging:

Het op de juiste wijze aansturen van montageteams en hulpkrachten op locatie en het tijdig en binnen budget afronden van het project vergt van onze supervisors een hoge mate van organiserend vermogen en projectmatig inzicht. Tevens dienen onze collega’s de nieuwste technologie te kunnen toepassen op het gebied van datamanagement zodat we toekomstige storingen in een vroegtijdig stadium kunnen signaleren en voorkomen.

Jouw kwaliteiten:

  • Kwaliteitsbewust
  • Plannen en organiseren
  • Besluitvaardig
  • Communicatief vaardig
  • Stressbestendig
Open sollicitatie

Openstaande vacatures binnen Service & Projectmanagement